Produkty

Vieme, čo máte radi a preto Vám každý deň prinášame na pulty predajní ten najchutnejší chlieb a jemné čerstvé pečivo. Naše produkty kombinujú kvalitné suroviny, časom overené recepty, najmodernejšie výrobné technológie a lásku našich pekárov k tomuto remeslu.

Vďaka dobrej vybavenosti našej pekárskej dielne dokážeme uspokojiť aj veľmi neštandardné požiadavky na zloženie, tvar a konečnú podobu našich výrobkov. Aj preto ponúkame našim zákazníkom možnosť výroby pekárenských výrobkov podľa ich požiadaviek.

Pekárenské výrobky

Denne čerstvý chlieb a chutné pečivo presne tak, ako ho máte radi. Ručná remeselná výroba kombinuje suroviny najvyššej kvality, moderné technológie, tradičné obľúbené recepty a našu lásku k tomuto remeslu. Výsledkom je široký sortiment pekárenských výrobkov, ktorý Vám ponúkame v našich predajniach alebo prostredníctvom našich partnerských prevádzok, ktoré zásobujeme.

Zakázková výroba

Vybavenie pekárne sme rozšírili o tie najmodernejšie technológie. Naša moderná výrobná linka s možnosťou hĺbkového zmrazovania polotovarov a hotových výrobkov má naozaj široké využitie. Aj preto Vám dnes môžeme ponúknuť nadštandardnú službu, akou je zákazková výroba pekárenských výrobkov.
Tvar, množstvo a zloženie výrobkov prispôsobíme Vašim individuálnym požiadavkám. Neváhajte nás kontaktovať a pripravíme Vám ponuku šitú na mieru.

Studené jedlá

Produkty našej studenej kuchyne si určite zamilujete. Šaláty a bagety sú vždy čerstvé. Časom overené recepty použité pri príprave jedál.